Viszonteladóknak

Legyen Ön is viszonteladónk!

 

A Plum higiéniai és elsősegély termékeket széles körben használják a legkülönfélébb iparágakban és intézményekben. A Plum szemkimosók és QuickSafe elsősegély állomások egyedülállóak a hazai piacon. Viszonteladóink számára kedvezményes árakat biztosítunk, és folyamatosan értesítjük őket az újdonságokról, aktuális ajánlatokról.
Töltse ki a regisztrációs űrlapot, és a megadott e-mail címen 5 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 

Brosúrák, plakátok, egyéb segédanyagok

Célul tűztük ki, hogy viszonteladóink folyamatos támogatását, ezért egy helyre gyűjtöttük azokat a hasznos anyagokat, melyek segíthetnek a Plum termékek értékesítésében.

 

Üzletben kihelyezhető plakátokra, poszterekre, szóróanyagokra van szüksége, melyek segítségével könnyedén tájékoztathatja vevőit? Írjon nekünk e-mailt!

 

Plum katalógusok

 

Nem kell külön-külön keresgélnie a megfelelő termékismertető anyagokat –  az összes termékkatalógust és brosúrát letöltheti egyszerre, csomagban, a lenti gombra kattintva.

 

Plum Facebook segédanyag

 

Segédanyagunkban néhány általánosabb tanács mellett konkrét Plum termékeket bemutató bejegyzésmintákat is mutatunk, melyeket felhasználhat cége Facebook oldalán.

 

Viszonteladói hírlevél

Iratkozzon fel viszonteladói hírlevelünkre! Így első kézből értesülhet az akciókról, változásokról, valamint a kifutó vagy új termékekről!