Védőkrém

Plum bőrvédő krémek

A munkavégzés megkezdése előtt használjon munkavédelmi krémet! Ez segíti bőre felkészülését a munkavégzés során a különböző behatásokkal szembeni védelemre. Megakadályozzák a szennyeződések bőrbe ivódását, ezáltal a megfelelő tisztításhoz kevesebb és enyhébb hatású tisztítószerre lesz szüksége.


Plutect Aqua

Plutect Aqua ipari bőrvédő krém

Víztaszító hatású védőkrém nedves munkahelyi környezetben dolgozók számára. A Plutect Aqua hatékony védelmet biztosít a vízzel, és a vízbázisú anyagokkal szemben. Illatanyag-, színezék- és parabénmentes. Gyorsan beszívódik, a benne lévő shea vaj és jojobaolaj pedig védi és táplálja a bőrt.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 100 ml-es tubus (cikkszám: 2231). Ebből a termékből 18 db van egy kartonban
  • 700 ml-es bag-in-box (cikkszám: 2204). Ebből a termékből 8 db van egy kartonban

Plutect Olio

Plutect Olio ipari bőrvédő krém

Festék, olaj, és grafit taszító védőkrém. Használatát javasoljuk munkavégzés előtt és után azok számára, akik munkájuk során nem vízbázisú anyagokkal, pl. szerves oldószerekkel, olajokkal, zsírral, korommal, grafittal és egyéb por állagú szennyeződésekkel találkoznak. A krém hatékony védelmet nyúlt az olajokkal, és egyéb, nem vízbázisú szennyeződésekkel szemben. Illatanyag-, színezék- és parabénmentes. Gyorsan beszívódik, B5 Vitamin és Aloe Vera tartalmának köszönhetően pedig ápolja a bőrt.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 100 ml-es tubus (cikkszám: 2331). Ebből a termékből 18 db van egy kartonban
  • 700 ml-es bag-in-box (cikkszám: 2304). Ebből a termékből 8 db van egy kartonban

Plutect Dual

Plutect Dual ipari bőrvédő krém

Kombinált védőkrém kondicionáló hatással. Az egyetlen krém, amely több, mint 5 óra elteltével is legalább 95% védelmet nyújt a bőrnek. A Plutect Dual hasznos minden munkavégzés előtti használatra, egyaránt véd a vizes és olajos bázisú termékek ártalmas hatásaival szemben is.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 100 ml-es tubus (cikkszám: 2541). Ebből a termékből 18 db van egy kartonban
  • 700 ml-es bag-in-box (cikkszám: 2503). Ebből a termékből 8 db van egy kartonban

SunCream

Plum fényvédő krémek

Illatanyagtól mentes naptej 15-ös és 30-as faktorszámmal, mely véd az UVA és UVB sugárzástól. Könnyen felvihető és gyorsan beszívódik a bőrbe. Ideális olyan munkahelyekre, ahol a munkavégzés a szabadban történik. Illatanyag-, színezék- és parabénmentes. Északi hattyú ökocímkével ellátott.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • SPF 15, 200 ml-es tubus (cikkszám: 3002). Ebből a termékből 12 db van egy kartonban
  • SPF 30, 200 ml-es tubus (cikkszám: 3022). Ebből a termékből 12 db van egy kartonban