PlumWipes ipari tisztítókendők

PlumWipes ipari tisztítókendők

A PlumWipes termékekkel időt takaríthat meg ott, ahol nem áll rendelkezésre víz. A polypropylénnel átszőtt kendők rengeteg kosz felvételére képesek. Az erős szennyeződésmegkötő tulajdonságuk miatt akár többször is felhasználhatóak. Így a kéz tisztítása után akár a különféle eszközök, szerszámok is tisztíthatóak velük.

 

Plum Wipes általános

PlumWipes általános tisztítókendők

Nedves ipari tisztítókendő, mely hatékonyan, mégis gyengéden távolítja el az olajat, a dízel olajat, a zsírt, a festéket és más makacs szennyeződéseket, víz használata nélkül. A kendőket ugyanolyan regeneráló hatású tisztító folyadékkal láttuk el, mint az Erős tisztítókendőket, de dörzshatást nem építettünk bele. Az Általános tisztítókendők mérete 18 x 22 cm, és a könnyebb téphetőség érdekében perforálva vannak.

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 200 darabos (cikkszám: 5332). Ebből a termékből 4 darab van egy kartonban.
PlumWipes erős tisztítókendők

PlumWipes erős tisztítókendők

Nedves ipari tisztítókendő dörzshatással. Hatékonyan távolítja el az olajat, a dízel olajat, a zsírt, a festéket és más makacs szennyeződéseket, víz használata nélkül. A puha tisztítókendőbe szőtt erős szálak biztosítják a dörzshatást. A kendők bevonására használt tisztító folyadékkal emellett bőrregeneráló hatással is rendelkezik. A kendők mérete 30 x 22 cm, és a könnyebb téphetőség érdekében perforálva vannak.

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 150 darabos (Cikkszám: 5331). Ebből a termékből 4 darab van egy kartonban.
  • 50 darabos (Cikkszám: 5330). Ebből a termékből 6 darab van egy kartonban.