Általános tisztítószerek

Általános tisztítószerek

Bőrgyógyászatilag tesztelt, antiallergén, Északi Hattyú ökocímkével ellátott, környezetbarát általános tisztítószerek kifejezetten az érzékeny bőrűek számára. Kínálatunkban megtalálható semleges, savas és lúgos kémhatású tisztítószer is.


Kiilto Superquick Spurt

Kiilto Superquick Spurt

Általános tisztítószer minden vízálló felülethez, beleértve a csiszolt és festett felületeket is. Gyorsan szárad. Hatékonyan távolítja el a zsíros foltokat, például az ujjlenyomatokat. Jó tisztítási képesség acélon, üvegen és tükrökön, nem hagy csíkot, homályosságot. Alkalmas gyors módszerhez, azaz a padlók felületének tisztításához nagy sebességű egylemezes géppel. Használata ajánlott az érzékenyebb bőrűek számára. Illatanyag- és színezékmentes. Bőrgyógyászatilag tesztelt, antiallergén. Északi Hattyú ökocímkével ellátott. Az élelmiszerekkel érintkező felületek tisztítása után tiszta vízzel megnedvesített ruhával le kell törölni.

A Kiilto Superquick Spurt a KiiltoClean Natura termékcsalád része. A Natura termékcsalád tagjai növényi alapanyagokból készülnek, amelyek biológiailag lebomlóak és megújuló alapanyagokból készülnek. A Kiilto Natura termékcsalád egy lépés a jövő tisztítószerei felé!

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 750 ml használatra kész spray (cikkszám: 410462). Karton: 6 x 750 ml
  • 5 l használatra kész kanna (cikkszám: 410463). Karton: 3 x 5,0 l

Kiilto Sanitop

Kiilto Sanitop

Savas hatású gélszerű tisztítószer, amely függőleges felületek tisztítására is alkalmas. Rendszeres használat esetén csökkenti a lerakódások kialakulását és világosabbá teszi a felületeket. Használata ajánlott az érzékenyebb bőrűek számára. Illatanyag- és színezékmentes. Bőrgyógyászatilag tesztelt, antiallergén. Északi Hattyú ökocímkével ellátott.

A Kiilto Sanitop a KiiltoClean Natura termékcsalád része. A Natura termékcsalád tagjai növényi alapanyagokból készülnek, amelyek biológiailag lebomlóak és megújuló alapanyagokból készülnek. A Kiilto Natura termékcsalád egy lépés a jövő tisztítószerei felé!

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 1000 ml koncentrátum flakon (cikkszám: 41128). Karton: 6 x 1000 ml
  • 5 l koncentrátum kanna (cikkszám: 41129). Karton: 3 x 5,0 l

Kiilto Plusclean

Kiilto Plusclean

Enyhén lúgos hatású általános tisztítószer, olajos- és zsíros szennyeződések eltávolításához. Minden vízálló felület karbantartási tisztításához, csiszolt és festett padlókhoz is. Kézi és gépi tisztításhoz is alkalmas. Használata ajánlott az érzékenyebb bőrűek számára. Illatanyag- és színezékmentes. Bőrgyógyászatilag tesztelt, antiallergén. Északi Hattyű ökocímkével ellátott. Kiváló az egészségügyi létesítmények és a professzionális konyhák karbantartási tisztításához.

A Kiilto PlusClean a KiiltoClean Natura termékcsalád része. A Natura termékcsalád tagjai növényi alapanyagokból készülnek, amelyek biológiailag lebomlóak és megújuló alapanyagokból készülnek. A Kiilto Natura termékcsalád egy lépés a jövő tisztítószerei felé!

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 1000 ml koncentrátum flakon (cikkszám: 41116). Karton: 9 x 1000 ml
  • 5 l koncentrátum kanna (cikkszám: 41117). Karton: 3 x 5,0 l