Kéztisztítók

Ipari kéztisztítók

A bőr munkavégzés utáni tisztításához egy kímélő, mégis hatékony, a szennyezés jellegének és mértékének megfelelő ipari kéztisztítót válasszunk! A Plum ipari kéztisztítói kíméletes, ugyanakkor eredményes tisztítást biztosítanak, miközben ápolják is a kéz bőrét.

 


Plulux ipari kéztisztító

Plulux ipari kéztisztító

Nagy hatékonyságú ipari kéztisztító, dörzsanyaggal és visszazsírzó adalékkal, cement, festék, olaj, korom eltávolítására. Kíméletesen távolítja el a ragacsos szennyeződéseket is (dízel és hidraulika olaj, korom, cement). Szín- és illatszermentes. Kimondottan ajánlott szervizekben és gyártóüzemekben.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 1400 ml bag-in-box (Cikkszám: 0718). Karton: 8 x 1400 ml.

Profi ipari kéztisztító

Profi ipari kéztisztító

Nagy hatékonyságú, zöld színű ipari kéztisztító paszta dörzsanyaggal, makacs olaj, korom, gumi és fém szennyeződésekre. Kimondottan ajánlott gyártóüzemekben, szervizekben, vas- és fémipari üzemekben, textilüzemekben, csomagoló üzemekben, illetve nyomdákban.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 250 ml tubus (Cikkszám: 0915). Karton: 12 x 250 ml.
  • 1400 ml bag-in-box (Cikkszám: 0918). Karton: 8 x 1400 ml.
  • 5 liter kanna (Cikkszám: 0903). Karton: 3 x 5 l.

Plulac ipari kéztisztító

Plulac ipari kéztisztító

Speciális ipari kéztisztító paszta, mely lakkok, gyanták, enyvek, festékek és egyéb ragacsos szennyeződések eltávolítására került kifejlesztésre. Szín- és illatanyag mentes. Száraz kézre alkalmazandó, majd az eltávolítandó anyag feloldása után egyszerűen letörölhető, vagy lemosható. Ajánlott festők, erdőgazdálkodással foglalkozók, csomagolóipari dolgozók, kézművesek számára.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 250 ml tubus (Cikkszám: 0815). Karton: 12 x 250 ml.
  • 1400 ml bag-in-box (Cikkszám: 0818). Karton: 8 x 1400 ml.

Premium

Premium ipari kéztisztító

Erős, de mégis bőrbarát kéztisztító paszta dörzsanyaggal. Egyedülálló összetétel a speciális növényi összetevőknek köszönhetően (kukoricacsutka granulátum), amelyek egyszerre oldják a szennyeződéseket és ápolják a bőrt. Eltávolítja az makacs olajszennyeződéseket, például a dízelolajat, a koromalapú olajat, a fékolajat, a faanyagvédő szereket és a festékeket. Könnyen használható és lemosható. Nedves kézen alkalmazandó. Színezék- és oldószermentes. Északi Hattyú ökocímkével ellátott. Ideális javítóműhelyekhez, kézművesekhez stb.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 250 ml tubus (Cikkszám: 0615). Karton: 12 x 250 ml.
  • 1400 ml bag-in-box (Cikkszám: 0618). Karton: 8 x 1400 ml.

Super Plum

Super Plum ipari kéztisztító

Hatékony növényi olaj alapú kéztisztító paszta dörzsanyaggal és visszazsírzó adalékkal. Oldószert nem tartalmaz, a dörzsanyag 100% növényi alapú (kukorica granulátum). Hatékonyan távolítja el az olajos szennyeződéseket, grafit tartalmú szennyeződéseket és a nyomdai szennyeződéseket is. Javasolt autószerelőknek, vassal és fémmel dolgozóknak, vegyipari dolgozóknak, grafittal dolgozóknak és nyomdaiparban dolgozóknak.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 250 ml tubus (Cikkszám: 1015). Karton: 12 x 250 ml.