Rólunk

BŐRGYÓGYÁSZOKKAL, EGÉSZSÉGCENTRUMOKKAL ÉS MUNKAVÉDELMI TANÁCSADÓKKAL FOLYTATOTT SZOROS EGYÜTTMŰKÖDÉSÜNK EREDMÉNYEKÉNT, AZ ÉVEK SORÁN LÉTREHOZTUNK EGY OLYAN TERMÉKKÍNÁLATOT, AMELY NAGY HATÉKONYSÁGÚ, ÉS MEGFELEL A BŐRVÉDELMI ELŐÍRÁSOKNAK.

Plum A/S egy dán családi vállalkozás. Gyökereink az 1860-as évekbe nyúlnak vissza. Több, mint 40 éve foglalkozunk az ipari kézhigiéniát illetően, hatékony és felhasználóbarát megoldásokkal. Több, mint 15 éve tevékenykedünk az elsősegély megoldások területén is, amely termékeinkkel a munkahelyi környezet biztonságossá tétele a cél. Felhasználók széles skáláját szolgáljuk ki minden iparág gyártói, valamint más intézmények területén.
Magas prioritást élvez a minőség és a környezetvédelem. Természetesen első helyen áll a vevők és a partnerek kiszolgálása is. Minőségbiztosítási rendszerünk garanciát jelent vevőink számára. Rendelkezünk az ISO 14001-es minősítéssel is.

MISSZIÓ ÉS VÍZIÓ

A legfontosabb feladataink: Igényeket kielégítő munkahelyi, lágy, de mégis hatékony kézhigiéniai termékek gyártása elvárásoknak megfelelő, biztonságos és hatékony elsősegély szemkimosók gyártása fő kompetenciáinkat üzletszerűen kihasználni minőségi termékeket kifejleszteni, gyártani és eladni.

Vízió: Cégnevünk és logónk jelentsen egyet az egészséges, tiszta kezekkel és szemekkel, magas biztonsággal és minőséggel, valamint újításokkal és a megbízhatósággal.

MINŐSÉG ÉS KÖRNYEZET

A minőségbiztosítás az egyik legfontosabb tevékenységünk. Megfogalmaztuk a Minőségi és Környezetvédelmi Kézikönyvet, hogy struktúrákat határozzanak meg, illetve a Plum Cégnél lévő munkafolyamatok és eljárások dokumentálva legyenek, amelyek közvetlenül, vagy közvetve meghatározzák sikerességünk alapjait: Minőségi termék és elégedett vevő!

 

A Minőségi és Környezetvédelmi Kézikönyv ezeket a célokat követi:

 • A Plum Cég minőségi és környezetvédelmi managementjének leírása
 • A feladatok és az erőforrások meghatározása azon folyamatoknál, amelyek hatással vannak a minőségre és a környezetvédelemre
 • A célok, szabályok és tervezés meghatározása, valamint a végrehajtáshoz szükséges vezetői lépések leírása
 • Biztosítani a folyamatos minőségnövekedést és környezetvédelmet és az elemzések által tanulni a hibákból, majd kijavítva végrehajtani a feladatokat
 • Megfelelni a vevői igényeknek és a jogszabályoknak egyaránt

 

 

A minőség irányítási rendszer képezi a Plum Cég alapjait a következő követelmények teljesüléséhez:

 • ISO 22716, Good Manufacturing Practice GMP (vezérvonal a „jó gyártási tapasztalathoz”)
 • ISO 13485, orvosi termékek – minőség management szisztéma – követelmények szabályozás céljából
 • ISO 9001, minőségirányítási norma – minőségi management követelményei + ISO 14001, környezetvédelmi bizonyítvány– utasítás a használathoz
 • Cégünk megkapta az ISO 9001, ISO 14001, és az ISO 13485 minősítéseket.

 

A hattyú címke

A hattyú címke a legmagasabb skandináv standard védjegy, amit azok a termékek kaphatják meg, amik megfelelnek a szigorú környezetvédelmi előírásoknak, mint pl.: nyersanyag, feldolgozás, funkcionalitás, csomagolás, felhasználás, valamint a termék szállítása és csomagolása.

A következő termékeink kapták meg a hattyú címkét:

 • Plum Soft – színezék-, illat- és tartósítószer mentes, lágy krémszappan
 • Nature – színezék-, és illatanyag mentes, lágy krémszappan
 • Nature Hair & Body – színezék mentes, enyhén parfümözött, lágy szappan testre és hajra
 • Fresh – színezék mentes, enyhén parfümözött lágy krémszappan
 • Mild – színezék-, és illatanyag mentes, extra lágy szappan