Felületfertőtlenítő kendők

Felületfertőtlenítő kendők

Vegyen ki egy kendőt a csomagból, törölje át vele a tisztítandó felületet, és dobja ki. Ennyire egyszerű. Mindeközben pedig biztos lehet benne, hogy a megfelelő mennyiségű fertőtlenítő- vagy tisztítószert használta. Többféle WipeClean termék közül választhat: a kendők minden igénynek megfelelnek. Szinte bármilyen munkaeszközt és felületet tisztíthat a segítségükkel. Emellett a kendők segítenek megelőzni a fertőzések terjedését – egyszerűen, gyorsan, biztonságosan.


WipeClean Ethanol 80%

WipeClean Ethanol 80% fertőtlenítő kendő

Eldobható fertőtlenítő kendők olyan eszközökhöz és felületekhez, melyek tisztíthatók alkoholbázisú anyagokkal – például az egészségügyben vagy az élelmiszeriparban. A 80%-os WipeClean kendők nem tartalmaznak szappant. Baktericid, yeasticid, szelektív virucid (norovirus, adenovirus) hatású, megbízható védelmet nyújt a fertőzésekkel szemben. Minimum 1 perc után fejti ki hatását.

 

A termék az alábbi kiszerelésekben elérhető:

  • Mini (cikkszám: 5252): 100 db 20 x 20 cm-es kendő. 0,5 m² fertőtlenítésére/db. Ebből a termékből 12 db van egy kartonban.
  • Small (cikkszám: 5211): 25 db 20 x 30 cm-es kendő. 1 m² fertőtlenítésére/db. Ebből a termékből 20 db van egy kartonban.
  • Large (cikkszám: 5212): 20 db 43 x 30 cm-es kendő. 2.5 m² fertőtlenítésére/db. Ebből a termékből 12 db van egy kartonban.

 

Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!