Kéztisztítók és kézvédők

A PLUM 3 PONTOS BŐRVÉDELMI PROGRAMJA

Bőrápolás munkavégzés előtt

A munkavégzés előtt és közben alkalmazott bőrápoló krém hozzájárul a bőr természetes védekező funkciójának fenntartásához és megkönnyíti a bőr tisztítását. A bőrápoló krém használata mellett kímélőbb tisztítószer is elegendő a bőr tisztításához. Az egészséges bőr ugyan jobban bírja a terhelést, ám mindenkinek ajánlatos munkavégzés előtt bőrápoló krémet használnia, nemcsak az érzékeny bőrűeknek. A száraz, érdes és repedezett bőr például egy bőrbetegség első tünete is lehet, ezt folyamatos ápolással lehet csak megelőzni, kezelni. A leginkább megfelelő krémet a munkavégzés jellegének, s a bőrt érő káros anyagok figyelembevételével kell kiválasztani.

A bőr tisztítása

A bőr tisztításához a kímélő, de hatékony, a szennyezés jellegének és mértékének megfelelő tisztítószer az optimális. Mi 3 fő csoportba soroltuk bőrtisztító termékeinket: a kéztisztító szerek, a krémszappanok és a fertőtlenítők csoportjába. Ajánlatos a lehető legkímélőbb megoldást választani, és ha lehet, csak szappant használni.

Bőrápolás munkavégzés után

A dolgozó ember bőre csak éjszaka és a napközi szünetekben tudja regenerálni természetes védekező funkcióját, hiszen a munkavégzés során terhelésnek van kitéve. Ezért fontos a munkanap végeztével olyan tápláló bőrápoló krémet használni, amely elősegíti a bőr természetes nedv- és zsíregyensúlyának helyreállítását.