Szemkimosók

Plum szemkimosók

Szemet érő baleset esetén, néhány másodpercen múlhat, hogy elveszítjük-e a látásunkat, vagy nem. Ezért a szemkimosó folyadékhoz való gyors hozzáférés sok esetben döntő lehet minden munkahelyen, ahol felmerülhet a baleset veszélye.

Vegyszeres balesetek esetére

Sav, vagy lúg szembe kerülésekor a szaruhártya sérülése azonnal megkezdődik. Ilyen balesetek esetén pH Neutral termékünket javasoljuk, amely gyorsan és kíméletesen semlegesíti a szembe került folyadékot, egészen a normál 7,4% pH érték eléréséig. Ennek folyamatáról további információk és dokumentációk is rendelkezésre állnak.

Amikor idegen test kerül a szembe

Az idő nagy jelentőséggel bír azoknál a baleseteknél is, amikor fém, fa, por, vagy bármilyen piszok kerül a szembe. Ilyen helyzetekben az elsősegély szemkimosó folyadék azonnali használata megakadályozhatja az idegen anyag rátapadását a szemgolyóra, így elkerülve a további súlyos sérülések bekövetkeztét. A Plum Elsősegély Szemkimosó steril nátrium klorid oldatot tartalmaz, melynek pH értéke (0,9%) megegyező a szemfolyadék pH értékével. A Plum Elsősegély Szemkimosó használatával tehát elkerülhető a kellemetlen, csípő érzés a szem öblítése közben, valamint a továbbszennyeződés is megelőzhető.

A Plum elsősegély szemkimosók előnyei

 • Hatékony, optimális szemöblítési megoldás: általános szemöblítéshez, vagy semlegesítésre savak vagy lúgok szemmel, vagy testtel történő érintkezése esetén
 • Rugalmasság: a termékek széles választéka optimális, az Ön igényeinek megfelelő megoldást biztosít, beleértve az állomásokat, különböző méretű falra szerelhető megoldásokat, és kisebb méretű, autóba szerelhető, szerszámos ládába tehető, vagy akár övtáskával hordható Elsősegély Szemkimosókat.
 • Steril és higiénikus: zárt állapotban 3.5 év szavatossági időt biztosítunk. A flakonok nem igényelnek karbantartást, vagy tisztítást. A lejárati idő a címkén található.
 • Egyszerű, gyors használhatóság: baleset esetén a szemek, vagy a testrész öblítése pár másodpercen belül lehetséges. A pontos és világos használati utasításokat a címkén olvashatja.
 • Magas szintű funkcionalitás: a kupak ergonomikus kialakításának köszönhetően pontosan illeszkedik a szemgödörbe, biztosítva a hatékony, kíméletes szemöblítést. A Plum Elsősegély Szemkimosók sterilek és CE minősítéssel rendelkeznek az Orvosi Műszerek szabályainak megfelelően.

Elsősegély szemkimosó

Elsősegély szemkimosó

Elsősegély szemkimosó flakon porvédővel. A flakon 0,9%-os steril nátrium-klorid oldatot tartalmaz. Ergonomikus kupakkal, porfogóval és egyértelmű használati utasítással van ellátva. Önálló használatra, vagy falra szerelhető állomások feltöltéséhez is alkalmas. Szavatossági idő: 3.5 év. Öblítési idő: 5 perc.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

 • 200 ml flakon (cikkszám: 4691). Karton: 10 x 200 ml
 • 500 ml flakon (cikkszám: 4604). Karton: 12 x 500 ml

pH Neutral

pH Neutral szemkimosó

Sav- és lúgsemlegesítő elsősegély szemkimosó porvédővel. A flakon 4,9%-os steril foszfát oldatot tartalmaz, amely semlegesíti akár a koncentrált sav- vagy lúgtartalmú anyagokat, azok szembe kerülése esetén. Akár 50-szer hatékonyabb lehet, mint a tiszta víz. Elhelyezhető szerszámos ládában, vagy szerviz autókban egyaránt. CE minősítés és egyéb vizsgálati anyagok rendelkezésre állnak. Szavatossági idő: 3.5 év. Öblítési idő: 2 perc.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

 • 200 ml flakon (cikkszám: 4752). Karton: 10 x 200 ml
 • 1000 ml flakon (cikkszám: 4746). Karton: 6 x 1000 ml

DUO elsősegély szemkimosó

DUO Elsősegély szemkimosó

Elsősegély szemkimosó 2 szem egyidejű öblítésére. A flakon 0,9%-os steril nátrium-klorid oldatot tartalmaz. Ergonomikus kupakkal, porvédővel és egyértelmű használati utasítással van ellátva. Önálló használatra, vagy falra szerelhető állomások feltöltéséhez is alkalmas. Szavatossági idő: 3.5 év. Öblítési idő: 5 perc.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

 • 500 ml flakon (cikkszám: 4861). Karton: 6 x 500 ml
 • 1000 ml flakon (cikkszám: 4800). Karton: 6 x 1000 ml

DUO pH Neutral

DUO pH Neutral szemkimosó

Sav- és lúgsemlegesítő elsősegély szemkimosó egyszerre két szem öblítésére. A flakon 4,9%-os steril foszfát oldatot tartalmaz, amely semlegesíti akár a koncentrált sav- vagy lúgtartalmú anyagokat, azok szembe kerülése esetén. Akár 50-szer hatékonyabb lehet, mint a tiszta víz. Elhelyezhető szerszámos ládában, vagy szerviz autókban egyaránt. CE minősítés és egyéb vizsgálati anyagok rendelkezésre állnak. Szavatossági idő: 3.5 év. Öblítési idő: 2 perc.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

 • 500 ml flakon (cikkszám: 4801). Karton: 6 x 500 ml

Plum Wound & Eyewash spray

Plum Wound & Eyewash sebtisztító és szemkimosó spray

A Plum sebtisztító és szemkimosó spray azonnali és hatékony elsősegélyt tesz lehetővé apróbb balesetek (például kisebb karcolások, vágások, por és piszok szembe kerülése) esetén. Segít minimálisra csökkenteni a további fertőzés vagy károsodás veszélyét. Öblítési idő: kb. 15 perc.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

 • 50 ml flakon (cikkszám: 45531). Karton: 24 x 50 ml
 • 250 ml flakon (cikkszám: 4554). Karton: 12 x 250 ml

QuickRinse

QuickRinse szemkimosó ampullák

1 x 5 darab szemkimosó ampulla utántöltő készlet, melyek egyenként 20 ml 0.9%-os steril nátrium-klorid sóoldatot tartalmaznak. Egyszerű, gyors és higiénikus segítséget biztosít kisebb szembalesetek esetén, például ha por, vagy piszok kerül a szembe; vagy ha a szem kiszárad munkavégzés közben. Alkalmasak a QuickSafe®, QuickFix&Rinse® és QuickRinse® állomások utántöltéséhez.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

 • 5 x 20 ml ampulla (cikkszám: 5160). Karton: 4 x 5 ampulla.

Plum On-The-Go elsősegély szemkimosó

Plum ON-the-GO

Praktikus szemkimosó készlet, 3 darab 500 ml-es flakonnal, melyek 0,9%-os steril nátrium-klorid oldatot tartalmaznak. Könnyen kezelhető flakonban, ergonomikus kupakkal, porvédővel és egyértelmű használati utasítással van ellátva. A doboz könnyen hordozható, magunkkal vihetjük az autóban, míg az orvoshoz érünk. A flakonok egyesével is felhasználhatóak, de szemkimosó állomások utántöltéséhez is alkalmasak. Szavatossági idő: 3.5 év. Öblítési idő: kb 15 perc.

 • Cikkszám: 4620
 • Kiszerelés: 3 x 500 ml
 • Öblítési idő: kb. 15 perc

Szemkimosó állomás 1 flakonnal

Plum szemkimosó állomás 500 ml elsősegély szemkimosóval

Fali állomás 500 ml Plum elsősegély szemkimosóval fali tartóval és piktogrammal. Kimondottan alkalmas kis méretű, és mobil munkaállomásokon. Méretek: 300 x 170 x 80 mm. A flakon 500 ml 0,9%-os steril nátrium-klorid oldatot tartalmaz. Könnyen kezelhető flakonban, ergonomikus kupakkal, porvédővel és egyértelmű használati utasítással van ellátva. Önálló használatra, vagy falra szerelhető állomások feltöltéséhez is alkalmas. Szavatossági idő: 3.5 év. Öblítési idő: kb 5 perc.

 • Kiszerelés: 1 x 500 ml flakon fali tartóval és piktogrammal
 • Cikkszám: 4611
 • Karton: 1 darab
 • Méret: 300 x 170 x 80 mm
Szemkimosó állomás 2 flakonnal

Plum szemkimosó állomás 2 x 500 ml elsősegély szemkimosóval

Fali állomás 2 x 500 ml Plum elsősegély szemkimosóval fali tartóval és piktogrammal. Kimondottan alkalmas kis méretű, és mobil munkaállomásokon. Méretek: 290 x 228 x 80 mm. A flakon 500 ml 0,9%-os steril nátrium-klorid oldatot tartalmaz. Könnyen kezelhető flakonban, ergonomikus kupakkal, porvédővel és egyértelmű használati utasítással van ellátva. Önálló használatra, vagy falra szerelhető állomások feltöltéséhez is alkalmas. Szavatossági idő: 3.5 év. Öblítési idő: kb 10 perc.

 • Kiszerelés: 2 x 500 ml flakonnal fali tartóval, tükörrel és piktogrammal
 • Cikkszám: 4694
 • Karton: 1 darab
 • Méret: 290 x 228 x 80 mm
Szemkimosó állomás MAXI

Plum MAXI szemkimosó állomás 2 x 1000 ml elsősegély szemkimosóval

Fali állomás 2 x 1000 ml Plum elsősegély szemkimosóval fali tartóval és piktogrammal. Kimondottan alkalmas kis méretű, és mobil munkaállomásokon, ahol a szemek hosszas öblítésére is szükség lehet. Méretek: 375 x 260 x 95 mm. A flakon 1000 ml 0,9%-os steril nátrium-klorid oldatot tartalmaz. Könnyen kezelhető flakonban, ergonomikus kupakkal, porvédővel és egyértelmű használati utasítással van ellátva. Önálló használatra, vagy falra szerelhető állomások feltöltéséhez is alkalmas. Szavatossági idő: 3.5 év. Öblítési idő: kb 10 perc.

 • Kiszerelés: 2 x 1000 ml flakonnal, fali tartóval, tükörrel és piktogrammal
 • Cikkszám: 4708
 • Karton: 1 darab
 • Méret: 375 x 260 x 95 mm
Szemkimosó állomás DUO

Plum DUO szemkimosó állomás 1000 ml elsősegély szemkimosóval

Fali állomás 1 x 1000 ml Plum elsősegély szemkimosóval fali tartóval és piktogrammal. Kimondottan alkalmas kis méretű, és mobil munkaállomásokon, ahol a két szem egyidejű öblítésére is szükség lehet. Méretek: 375 x 180 x 95 mm. A flakon 1,0 liter 0,9%-os steril nátrium-klorid oldatot tartalmaz. A DUO kialakítás lehetővé teszi a két szem egyidejű öblítését. Könnyen kezelhető flakonban, ergonomikus kupakkal, porvédővel és egyértelmű használati utasítással van ellátva. Önálló használatra, vagy falra szerelhető állomások feltöltéséhez is alkalmas. 1000 ml-es kiszerelésének köszönhetően hosszabb öblítési időt biztosít. Szavatossági idő: 3.5 év. Öblítési idő: kb 5 perc.

 • Kiszerelés: 1 x 1000 DUO ml flakonnal, fali tartóval, tükörrel és piktogrammal
 • Cikkszám: 4802
 • Karton: 1 darab
 • Méret: 375 x 180 x 95 mm

pH Neutral szemzuhany

Plum szemkimosó állomás 1000 ml pH Neutral szemkimosóval

Fali állomás 1000 ml pH Neutral szemkimosóval fali tartóval és piktogrammal. Kimondottan alkalmas kis méretű, és mobil munkaállomásokon. Méretek: 300 x 160 x 95 mm. A flakon 1000 ml 4,9%-os steril foszfát oldatot tartalmaz, amely gyorsan semlegesíti akár a koncentrált sav- vagy lúgtartalmú anyagokat, azok szembe kerülése esetén. Akár 50-szer hatékonyabb lehet, mint a tiszta víz. A folyadék foszfátokat tartalmaz, amelyek egyébként is jelen vannak az emberi testben. A puffer hidrogén-foszfát összetevője semlegesíti a savakat, míg a puffer másik része, a dihidrogén-foszfát semlegesíti a lúgokat. Könnyen kezelhető flakonban, ergonomikus kupakkal, porvédővel és egyértelmű használati utasítással van ellátva. Szavatossági idő: 3.5 év. Öblítési idő: kb 2 perc.

 • Kiszerelés: 1 x 1000 ml pH Neutral fali tartóval és piktogrammal
 • Cikkszám: 4741
 • Karton: 1 darab
 • Méret: 300 x 160 x 95 mm
Plum Combi-Station

Plum Combi Station elsősegély szemkimosó állomás

Fali állomás 200 ml pH Neutral és 500 ml Plum elsősegély szemkimosóval. Kimondottan alkalmas olyan munkahelyekre, ahol mechanikai és vegyszeres szembalesetek egyaránt előfordulhatnak. Méretek: 290 x 228 x 80 mm. Az elsősegély szemkimosó flakon 500 ml 0,9%-os steril nátrium-klorid oldatot tartalmaz. A pH Neutral flakon 200 ml 4,9%-os steril foszfát oldatot tartalmaz, amely gyorsan semlegesíti akár a koncentrált sav- vagy lúgtartalmú anyagokat, azok szembe kerülése esetén. Akár 50-szer hatékonyabb lehet, mint a tiszta víz. A folyadék foszfátokat tartalmaz, amelyek egyébként is jelen vannak az emberi testben. A puffer hidrogén-foszfát összetevője semlegesíti a savakat, míg a puffer másik része, a dihidrogén-foszfát semlegesíti a lúgokat. Mindkettő könnyen kezelhető flakonban, ergonomikus kupakkal, porvédővel és egyértelmű használati utasítással van ellátva. Szavatossági idő: 3.5 év. Öblítési idő: pH Neutral kb 2 perc, fiziológiás sóoldat kb 5 perc.

 • Kiszerelés: 1 x 200 ml pH Neutral és 1 x 500 ml flakon fali tartóval, tükörrel, piktogrammal
 • Cikkszám: 4770
 • Karton: 1 darab
 • Méret: 290 x 228 x 80 mm
Plum Combi-Station DUO

Plum Combi Station DUO elsősegély szemkimosó állomás

Fali állomás 500 ml pH Neutral DUO és 1000 ml Plum elsősegély DUO szemkimosóval. Kimondottan alkalmas olyan munkahelyekre, ahol mechanikai és vegyszeres szembalesetek egyaránt előfordulhatnak, és fennáll annak a veszélye, hogy mindkét szem egyszerre sérül. Méretek: 375 x 250 x 95 mm. Az elsősegély szemkimosó flakon 1000 ml 0,9%-os steril nátrium-klorid oldatot tartalmaz. A pH Neutral flakon 500 ml 4,9%-os steril foszfát oldatot tartalmaz, amely gyorsan semlegesíti akár a koncentrált sav- vagy lúgtartalmú anyagokat, azok szembe kerülése esetén. Akár 50-szer hatékonyabb lehet, mint a tiszta víz. A folyadék foszfátokat tartalmaz, amelyek egyébként is jelen vannak az emberi testben. A puffer hidrogén-foszfát összetevője semlegesíti a savakat, míg a puffer másik része, a dihidrogén-foszfát semlegesíti a lúgokat. Mindkettő könnyen kezelhető flakonban, ergonomikus kupakkal, porvédővel és egyértelmű használati utasítással van ellátva. Szavatossági idő: 3.5 év. Öblítési idő: pH Neutral kb 2 perc, fiziológiás sóoldat kb 5 perc.

 • Kiszerelés: 1 x 500 ml pH Neutral DUO és 1 x 1000 ml DUO flakon fali tartóval, tükörrel, piktogrammal
 • Cikkszám: 4803
 • Karton: 1 darab
 • Méret: 375 x 250 x 95 mm
Falra szerelhető elsősegély állomás

Falra szerelhető elsősegély állomás

Falra szerelhető állomás elsősegély szemkimosóval, ragtapaszadagolóval, sebtisztító kendővel, tükörrel, piktogrammal. Az elsősegély állomás tartalmaz egy 500 ml-es Plum elsősegély szemkimosót, egy QuickFix® ragtapasz adagolót 90 db rugalmas ragtapasszal, és egy QuickClean® 40 db-os sebtisztító kendőt. Ezzel az egy állomással megoldható a szemkimosás, és a kisebb karcolások, vágások tisztítása és kezelése. Méretek: 300 x 515 x 85 mm

 • Kiszerelés: 1 x 500 ml elsősegély szemkimosó, QuickFix® ragtapasz adagoló 90 db rugalmas ragtapasszal, QuickClean® 40 db-os sebtisztító kendővel, fali tartóval, tükörrel, piktogrammal
 • Cikkszám: 5101
 • Karton: 1 darab
 • Méret: 300 x 515 x 85 mm

Szemkimosó állomás dobozban

Plum szemkimosó állomás dobozban 2 x 500 ml elsősegély szemkimosóval

Pormentes fali szemkimosó állomás, polisztirénből, 2 x 500 ml Plum elsősegély szemkimosóval, tükörrel és piktogrammal. Kimondottan alkalmas a piszkos, poros területeken, vagy mobil munkaállomásokon. Méretek: 280 x 230 x 110 mm. A flakon 500 ml 0,9%-os steril nátrium-klorid oldatot tartalmaz. Könnyen kezelhető flakonban, ergonomikus kupakkal, porvédővel és egyértelmű használati utasítással van ellátva. Önálló használatra, vagy falra szerelhető állomások feltöltéséhez is alkalmas. Szavatossági idő: 3.5 év. Öblítési idő: kb 10 perc.

 • Kiszerelés: 2 x 500 ml flakon falra szerelhető dobozban, tükörrel és piktogrammal
 • Cikkszám: 4650
 • Karton: 1 darab
 • Méret: 280 x 230 x 110 mm
DUO Box elsősegély állomás dobozban

Plum DUO Box szemkimosó állomás 2 x 1000 ml DUO elsősegély szemkimosóval

Pormentes fali szemkimosó állomás, polisztirénből, 2 x 1000 ml Plum DUO elsősegély szemkimosóval, tükörrel és piktogrammal. Kimondottan alkalmas a piszkos, poros területeken, vagy mobil munkaállomásokon, és fennáll annak a veszélye, hogy mindkét szem egyszerre sérül. Méretek: 357 x 252 x 116 mm. A flakon 1,0 liter 0,9%-os steril nátrium-klorid oldatot tartalmaz. A DUO kialakítás lehetővé teszi a két szem egyidejű öblítését. Könnyen kezelhető flakonban, ergonomikus kupakkal, porvédővel és egyértelmű használati utasítással van ellátva. Önálló használatra, vagy falra szerelhető állomások feltöltéséhez is alkalmas. Szavatossági idő: 3.5 év. Öblítési idő: kb 10 perc.

 • Kiszerelés: 2 x 1000 ml (DUO) flakon falra szerelhető dobozban, tükörrel, piktogrammal
 • Cikkszám: 4816
 • Karton: 1 darab
 • Méret: 357 x 252 x 116 mm
Combi-Box

Plum Combi-Box szemkimosó állomás dobozban

Pormentes fali szemkimosó állomás, polisztirénből, 200 ml pH Neutral szemkimosóval és 500 ml Plum elsősegély szemkimosóval, tükörrel és piktogrammal. Kimondottan alkalmas poros munkahelyi környezetben, üzemekben, ahol mechanikai és vegyszeres sérülések egyaránt előfordulhatnak. Méretek: 280 x 230 x 110 mm. Az elsősegély szemkimosó flakon 500 ml 0,9%-os steril nátrium-klorid oldatot tartalmaz. A pH Neutral flakon 200 ml 4,9%-os steril foszfát oldatot tartalmaz, amely gyorsan semlegesíti akár a koncentrált sav- vagy lúgtartalmú anyagokat, azok szembe kerülése esetén. Akár 50-szer hatékonyabb lehet, mint a tiszta víz. A folyadék foszfátokat tartalmaz, amelyek egyébként is jelen vannak az emberi testben. A puffer hidrogén-foszfát összetevője semlegesíti a savakat, míg a puffer másik része, a dihidrogén-foszfát semlegesíti a lúgokat. Mindkettő könnyen kezelhető flakonban, ergonomikus kupakkal, porvédővel és egyértelmű használati utasítással van ellátva. Szavatossági idő: 3.5 év. Öblítési idő: pH Neutral kb 2 perc, fiziológiás sóoldat kb 5 perc.

 • Kiszerelés: 1 x 200 ml pH Neutral és 1x 500 ml flakon falra szerelhető dobozban, tükörrel, piktogrammal
 • Cikkszám: 4789
 • Karton: 1 darab
 • Méret: 280 x 230 x 110 mm
Combi-Box DUO szemkimosó állomás

Plum Combi-Box DUO szemkimosó állomás dobozban

Pormentes fali szemkimosó állomás, polisztirénből, 500 ml pH Neutral DUO szemkimosóval és 500 ml Plum DUO elsősegély szemkimosó, tükörrel és piktogrammal. Kimondottan alkalmas poros munkahelyi környezetben, üzemekben, ahol mechanikai és vegyszeres sérülések egyaránt előfordulhatnak, és fennáll annak a veszélye, hogy mindkét szem egyszerre sérül. Méretek: 280 x 230 x 110 mm. Az elsősegély szemkimosó flakon 500 ml 0,9%-os steril nátrium-klorid oldatot tartalmaz. A pH Neutral flakon 500 ml 4,9%-os steril foszfát oldatot tartalmaz, amely gyorsan semlegesíti akár a koncentrált sav- vagy lúgtartalmú anyagokat, azok szembe kerülése esetén. Akár 50-szer hatékonyabb lehet, mint a tiszta víz. A folyadék foszfátokat tartalmaz, amelyek egyébként is jelen vannak az emberi testben. A puffer hidrogén-foszfát összetevője semlegesíti a savakat, míg a puffer másik része, a dihidrogén-foszfát semlegesíti a lúgokat. Mindkettő könnyen kezelhető flakonban, ergonomikus kupakkal, porvédővel és egyértelmű használati utasítással van ellátva. Szavatossági idő: 3.5 év. Öblítési idő: pH Neutral kb 2 perc, fiziológiás sóoldat kb 2 perc.

 • Kiszerelés: 1 x 500 ml pH Neutral (DUO) és 1 x 500 ml (DUO) flakon falra szerelhető dobozban, tükörrel, piktogrammal
 • Cikkszám: 4862
 • Karton: 1 darab
 • Méret: 280 x 230 x 110 mm

Combi-Box DUO MAXI szemkimosó állomás

Plum Combi-Box DUO MAXI szemkimosó állomás dobozban

Pormentes fali szemkimosó állomás, polisztirénből, 500 ml pH Neutral DUO szemkimosóval és 1000 ml Plum DUO elsősegély szemkimosó, tükörrel és piktogrammal. Kimondottan alkalmas poros munkahelyi környezetben, üzemekben, ahol mechanikai és vegyszeres sérülések egyaránt előfordulhatnak, és fennáll annak a veszélye, hogy mindkét szem egyszerre sérül. Méretek: 357 x 252 x 116 mm. Az elsősegély szemkimosó flakon 1000 ml 0,9%-os steril nátrium-klorid oldatot tartalmaz. A pH Neutral flakon 500 ml 4,9%-os steril foszfát oldatot tartalmaz, amely gyorsan semlegesíti akár a koncentrált sav- vagy lúgtartalmú anyagokat, azok szembe kerülése esetén. Akár 50-szer hatékonyabb lehet, mint a tiszta víz. A folyadék foszfátokat tartalmaz, amelyek egyébként is jelen vannak az emberi testben. A puffer hidrogén-foszfát összetevője semlegesíti a savakat, míg a puffer másik része, a dihidrogén-foszfát semlegesíti a lúgokat. Mindkettő könnyen kezelhető flakonban, ergonomikus kupakkal, porvédővel és egyértelmű használati utasítással van ellátva. Szavatossági idő: 3.5 év. Öblítési idő: pH Neutral kb 2 perc, fiziológiás sóoldat kb 5 perc.

 • Kiszerelés: 1 x 500 ml pH Neutral (DUO) és 1x 1000 ml (DUO) flakon falra szerelhető dobozban, tükörrel, piktogrammal
 • Cikkszám: 4810
 • Karton: 1 darab
 • Méret: 357 x 252 x 116 mm
Plum Plug & Heat fűthető szemkimosó állomás

Plum Plug & Heat fűthető szemkimosó állomás, kicsi

Fűthető, pormentes fali szemkimosó állomás, polisztirénből, tükörrel. Alkalmas 2 darab 200 vagy 500 ml-es Plum elsősegély szemkimosó vagy pH Neutral szemkimosó tárolására, akár DUO kialakításban is. Nem tartalmazza utántöltő palackot. Méretek: 270 x 225 x 110 mm

 • Kiszerelés: falra szerelhető fűthető doboz, tükörrel, piktogrammal
 • Cikkszám: 4672
 • Karton: 1 darab
 • Méret: 270 x 225 x 110 mm
Plum Plug & Heat fűthető szemkimosó állomás

Plum Plug & Heat fűthető szemkimosó állomás, nagy

Fűthető, pormentes fali szemkimosó állomás, polisztirénből, tükörrel. Alkalmas 2 darab 500 vagy 1000 ml-es Plum elsősegély szemkimosó vagy pH Neutral szemkimosó tárolására, szimpla vagy DUO kialakításban is. Nem tartalmazza utántöltő palackot. Méretek: 357 x 252 x 116 mm

 • Kiszerelés: falra szerelhető fűthető doboz, tükörrel, piktogrammal
 • Cikkszám: 4551
 • Karton: 1 darab
 • Méret: 357 x 252 x 116 mm
QuickRinse adagoló

QuickRinse® szemkimosó ampulla adagoló

Falra szerelhető adagolórendszer 2 x 5 darab szemkimosó ampullával, melyek egyenként 20 ml 0.9%-os steril nátrium-klorid sóoldatot tartalmaznak. Az adagolórendszer egyszerű, gyors és higiénikus segítséget biztosít kisebb szembalesetek esetén, például ha por, vagy piszok kerül a szembe; vagy ha a szem kiszárad munkavégzés közben. Méretek: 135 x 230 x 32 mm.

 • Kiszerelés: 2 x 5 db ampulla
 • Cikkszám: 4632
 • Karton: 1 darab
 • Méret: 135 x 230 x 32 mm
QuickFix & QuickRinse adagoló

QuickFix&Rinse® ragtapasz és szemkimosó ampulla adagoló

Falra szerelhető adagolórendszer 1 x 5 darab szemkimosó ampullával, melyek egyenként 20 ml 0.9%-os steril nátrium-klorid sóoldatot tartalmaznak; valamint 1 x 45 darab rugalmas ragtapasszal. Az adagolórendszer egyszerű, gyors és higiénikus segítséget biztosít kisebb balesetek (irritált szem, apró sebek, vágások) esetén. A rugalmas ragtapaszok kiválóan illeszkednek a bőrhöz, ezért szinte észrevehetetlenek, nem akadályozzák a munkát, kényelmes viselni. A ragtapaszok bőrbarát PE anyagból készülnek, amelyek lehetővé teszik a bőr lélegzését. Tapasz méretei: 72 x 25 mm. A szemkimosó ampullák egyszerű, gyors és higiénikus segítséget biztosítanak kisebb szembalesetek esetén, például ha por, vagy piszok kerül a szembe; vagy ha a szem kiszárad munkavégzés közben. Méretek: 190 x 230 x 32 mm.

 • Kiszerelés: 1 x 5 db ampulla + 45 db rugalmas ragtapasz
 • Cikkszám: 4631
 • Karton: 1 darab
 • Méret: 190 x 230 x 32 mm