Üveg- és fém tisztítószerek

Üveg- és fém tisztítószerek

Antiallergén, környezetbarát ablak-, tükör- és fémtisztítószerek kifejezetten az érzékeny bőrűek számára kifejlesztve.

 


Kiilto Window Spurt

Kiilto Window Spurt

Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket ablakok, tükrök és fémfelületekről. Gyorsan szárad. Fényes és portaszító felületet hagy maga után. -20 ° C-on is használható. Használata ajánlott az érzékenyebb bőrűek számára. Piros színű, illatanyagmentes. Bőrgyógyászatilag tesztelt, antiallergén. Északi Hattyú ökocímkével ellátott.

A Kiilto Window Spurt a KiiltoClean Natura termékcsalád része. A Natura termékcsalád tagjai növényi alapanyagokból készülnek, amelyek biológiailag lebomlóak és megújuló alapanyagokból készülnek. A Kiilto Natura termékcsalád egy lépés a jövő tisztítószerei felé!

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 750 ml használatra kész spray (cikkszám: 411252). Karton: 6 x 750 ml

Kiilto Window

Kiilto Window

Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket alkoholálló ablakok, tükrök és fémfelületekről. Gyorsan szárad. Fényes és portaszító felületet hagy maga után. -28 ° C-on is használható. Használata ajánlott az érzékenyebb bőrűek számára. Piros színű, illatanyagmentes. Bőrgyógyászatilag tesztelt, antiallergén. Északi Hattyú ökocímkével ellátott.

A Kiilto Window a KiiltoClean Natura termékcsalád része. A Natura termékcsalád tagjai növényi alapanyagokból készülnek, amelyek biológiailag lebomlóak és megújuló alapanyagokból készülnek. A Kiilto Natura termékcsalád egy lépés a jövő tisztítószerei felé!

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 5 l koncentrátum kanna (cikkszám: T7005.005). Karton: 3 x 5 l