Kézápolók

Plum bőrápoló krémek

A dolgozó ember bőre csak éjszaka és a napközi szünetekben tudja regenerálni természetes védekező funkcióját, hiszen a munkavégzés során terhelésnek van kitéve.

Ezért fontos a munkanap végeztével olyan Plum bőrápoló krémet használni, amely elősegíti a bőr természetes nedv- és zsíregyensúlyának helyreállítását.


Plum Handy Plus bőrápoló krém termékcsalád

Handy Plus

Bőrápoló, kondicionáló krém védő hatással. Munkavégzés után, és este ajánljuk a kéz bőrének regenerálására. A dolgozó ember bőre csak éjszaka és a munkavégzés szüneteiben tudja regenerálni természetes védekező funkcióját, hiszen a munkavégzés során terhelésnek van kitéve. Fontos a munkanap végeztével olyan tápláló bőrápoló krémet használni, amely elősegíti a bőr természetes nedv- és zsíregyensúlyának helyreállítását.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 50 ml tubus (cikkszám: 2902). Karton: 25 x 50 ml.
  • 200 ml tubus (cikkszám: 2901). Karton: 12 x 200 ml.
  • 700 ml bag-in-box (cikkszám: 2903). Karton: 8 x 700 ml.

Plum Handy Creme bőrápoló termékcsalád

Handy Creme

Bőrápoló krém, mely gyengéden, ám hatékonyan ápolja a normál és száraz bőrt is. 22% lipidtartalommal, mely gyorsan felszívódik a bőrön. Illatanyag-, színezék- és parabénmentes. Északi hattyú ökocímkével ellátott. Elsősorban az egészségügyben és az élelmiszeriparban dolgozók számára alkottuk meg.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 700 ml bag-in-box (cikkszám: 2470). Karton: 8 x 700 ml.

Plum Handy Mild bőrápoló termékcsalád

Handy Mild

Gyengéd bőrápoló, kondicionáló krém normál és száraz bőrre. 25% lipidtartalommal, mely segíti a bőr természetes regenerációját. Gyorsan felszívódik. Illatanyag-, színezék- és parabénmentes, a bőrbe gyorsan beszívódó termék. Északi hattyú ökocímkével ellátott. Elsősorban az egészségügyben és az élelmiszeriparban dolgozók számára alkottuk meg.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 500 ml tasak (cikkszám: 2535). Karton: 12 x 500ml.