Kéztisztító kendők

Kéztisztító kendők

A PlumWipes termékekkel időt takaríthat meg ott, ahol nem áll rendelkezésre víz. A polypropylénnel átszőtt kendők rengeteg kosz felvételére képesek. Az erős szennyeződésmegkötő tulajdonságuk miatt akár többször is felhasználhatóak. Így a kéz tisztítása után akár a különféle eszközök, szerszámok is tisztíthatóak velük.


PlumWipes All-Purpose

Plum Industrial Wipes All Purpose általános tisztítókendők

Bőrbarát, ipari kéztisztító kendők dörzsanyag nélkül. Az All Purpose enyhén illatosított általános tisztítókendő, puha fehér polipropilén anyagból, amely kiváló abszorpciós hatással rendelkezik. Hatékonyan és kíméletesen távolítja el az olajat, viaszt, festéket és más általános szennyeződéseket a kézről, víz használata nélkül. Glicerin tartalmának köszönhetően hidratálja a bőrt használat közben. Nagyon tartós mind keresztirányban, mind hosszirányban, nem deformálódik használat közben. Nem bolyhosodik, ezért nem maradnak kellemetlen anyagszálak a kézen. Puha, ezért ideális a rendszeres kéztisztításhoz.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 100 darabos (cikkszám: 5271). Karton: 6 x 100 db

PlumWipes Heavy-Duty

Plum Industrial Wipes Heavy Duty erős tisztítókendők

Bőrbarát, ipari kéztisztító kendők dörzsanyaggal az erős szennyeződések eltávolítására. A Heavy Duty súroló hatású, enyhén illatosított törlőkendő, mely a beleszőtt erős polipropilén szálak segítségével biztosítja a megfelelő dörzshatást. Hatékonyan és kíméletesen távolítja el a kézről az olajat, dízelolajat, zsírokat, festékeket, ragasztókat és más makacs szennyeződéseket, víz használata nélkül. Glicerin tartalmú, így használat közben ápolja, nem szárítja a bőrt. Vastag és tartós, kiválóan alkalmas a legmakacsabb szennyeződések eltávolítására. A tisztítókendő hátulja sima és puha, általános törlésre, tisztításra alkalmas.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 75 darabos (Cikkszám: 5270). Karton: 6 x 75 db