Krémszappanok, tusfürdők

Krémszappanok, tusfürdők

Az optimális bőrtisztítás kíméletes, de hatékony és minden típusú szennyeződéshez alkalmazkodik. Amennyiben lehetséges, a kéztisztítók helyett a krémszappanok használatát javasoljuk.


Kiilto Care Erilen Hair & Body

Kiilto Care Erilen Hair & Body

Gazdag habzású, gyengéd, friss illatú, gyöngyházfehér sampon és tusfürdő minden típusú hajra és bőrre. Hidratáló és antisztatikus a haj kezelhetőségének javítása érdekében. A gyengéd formula segít fenntartani a bőr és a haj természetes nedvesség-egyensúlyát. Könnyen lemosható. Gyöngyházfehér színű, illatosított. Ajánlott szállodák, fürdők, úszó- és sportcsarnokok, kórházak, idősek otthona stb. számára.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 5 l kanna (Cikkszám: 8055). Karton: 3 x 5 l.

Plum No. 14 ipari szappan

Plum no. 14 ipari szappan

Hatékony ipari szappan, általános tisztításra kézkímélő hatással, színnel, illatanyaggal. Dörzsanyagot nem tartalmaz. Védőkrémmel kombinálva nagyon sok munkahelyen kiválthatja a dörzsanyagot tartalmazó agresszív kéztisztító szereket. Ajánlott rendszeres kézmosáshoz, mosdókban, irodákban, közintézményekben.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 1400 ml bag-in-box (Cikkszám: 1413). Karton: 8 x 1400 ml.
  • 5,0 liter kanna (Cikkszám: 1403). Karton: 3 x 5 l.

Plum no. 17 ipari tusfürdő és sampon

Plum no. 17 ipari tusfürdő, sampon és balzsam

Ipari 3 az 1-ben tusfürdő, sampon és balzsam általános tisztításra. Kiválóan távolítja el a kormos, olajos szennyeződéseket a hajról. Jól habzó és sokoldalú tusfürdő, sampon és balzsam, három az egyben. Intenzív habképző és antisztatizáló tulajdonságának köszönhetően selymessé teszi a bőrt és a hajat. Parabénmentes, színnel, illatanyaggal.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 5,0 liter kanna (Cikkszám: 1705). Karton: 3 x 5 l.

Plum Nature ipari krémszappan

Nature krémszappan

Magas minőségű, környezetbarát, bőrkímélő, antiallergén, szín- és illat- és parabénmentes krémszappan. A Plum egyik legmagasabb minőségű terméke, mely kíméli a kezeit és a környezetet egyaránt. Északi Hattyú ökocímkével ellátott. Különösen ajánlott az érzékenybőrűek számára, illetve ahol gyakori kézmosásra van szükség pl. egészségügy.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 1400 ml bag-in-box (Cikkszám: 1795). Karton: 8 x 1400 ml.

Plum Fresh Hair & Body szappan termékcsalád

Fresh Hair & Body tusfürdő és sampon

Magas minőségű, környezetbarát, bőrkímélő, antiallergén, 2 az 1-ben tusfürdő és sampon. Enyhe illatú, szín- és parabénmentes. Északi Hattyú ökocímkével ellátott. Kimondottan ajánlott érzékeny bőrűeknek, gyerekek és idősek számára egyaránt, illetve sportlétesítményekben, uszodákban, szállodákban stb.

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 1400 ml-es bag-in-box (Cikkszám: 1737). Karton: 8 x 1400 ml.