Zsír- és olajoldók

Zsír- és olajoldók

Antiallergén, környezetbarát zsír- és olajoldó tisztítószerek kifejezetten az érzékeny bőrűek számára.


 Kiilto Superquick Spurt

Kiilto Superquick Spurt

Általános tisztítószer minden vízálló felülethez, beleértve a csiszolt és festett felületeket is. Gyorsan szárad. Hatékonyan távolítja el a zsíros foltokat, például az ujjlenyomatokat. Jó tisztítási képesség acélon, üvegen és tükrökön, nem hagy csíkot, homályosságot. Alkalmas gyors módszerhez, azaz a padlók felületének tisztításához nagy sebességű egylemezes géppel. Használata ajánlott az érzékenyebb bőrűek számára. Illatanyag- és színezékmentes. Bőrgyógyászatilag tesztelt, antiallergén. Északi Hattyú ökocímkével ellátott. Az élelmiszerekkel érintkező felületek tisztítása után tiszta vízzel megnedvesített ruhával le kell törölni.

A Kiilto Superquick Spurt a KiiltoClean Natura termékcsalád része. A Natura termékcsalád tagjai növényi alapanyagokból készülnek, amelyek biológiailag lebomlóak és megújuló alapanyagokból készülnek. A Kiilto Natura termékcsalád egy lépés a jövő tisztítószerei felé!

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 750 ml használatra kész spray (cikkszám: 410462). Karton: 6 x 750 ml
  • 5 l használatra kész kanna (cikkszám: 410463). Karton: 3 x 5,0 l

Kiilto Sanitop

Kiilto Sanitop

Savas hatású gélszerű tisztítószer, amely függőleges felületek tisztítására is alkalmas. Rendszeres használat esetén csökkenti a lerakódások kialakulását és világosabbá teszi a felületeket. Használata ajánlott az érzékenyebb bőrűek számára. Illatanyag- és színezékmentes. Bőrgyógyászatilag tesztelt, antiallergén. Északi Hattyú ökocímkével ellátott.

A Kiilto Sanitop a KiiltoClean Natura termékcsalád része. A Natura termékcsalád tagjai növényi alapanyagokból készülnek, amelyek biológiailag lebomlóak és megújuló alapanyagokból készülnek. A Kiilto Natura termékcsalád egy lépés a jövő tisztítószerei felé!

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 1000 ml koncentrátum flakon (cikkszám: 41128). Karton: 6 x 1000 ml
  • 5 l koncentrátum kanna (cikkszám: 41129). Karton: 3 x 5,0 l

Kiilto Plusclean

Kiilto Plusclean

Enyhén lúgos hatású általános tisztítószer, olajos- és zsíros szennyeződések eltávolításához. Minden vízálló felület karbantartási tisztításához, csiszolt és festett padlókhoz is. Kézi és gépi tisztításhoz is alkalmas. Használata ajánlott az érzékenyebb bőrűek számára. Illatanyag- és színezékmentes. Bőrgyógyászatilag tesztelt, antiallergén. Északi Hattyű ökocímkével ellátott. Kiváló az egészségügyi létesítmények és a professzionális konyhák karbantartási tisztításához.

A Kiilto PlusClean a KiiltoClean Natura termékcsalád része. A Natura termékcsalád tagjai növényi alapanyagokból készülnek, amelyek biológiailag lebomlóak és megújuló alapanyagokból készülnek. A Kiilto Natura termékcsalád egy lépés a jövő tisztítószerei felé!

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 1000 ml koncentrátum flakon (cikkszám: 41116). Karton: 9 x 1000 ml
  • 5 l koncentrátum kanna (cikkszám: 41117). Karton: 3 x 5,0 l

Kiilto Window Spurt

Kiilto Window Spurt

Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket ablakok, tükrök és fémfelületekről. Gyorsan szárad. Fényes és portaszító felületet hagy maga után. -20 ° C-on is használható. Használata ajánlott az érzékenyebb bőrűek számára. Piros színű, illatanyagmentes. Bőrgyógyászatilag tesztelt, antiallergén. Északi Hattyú ökocímkével ellátott.

A Kiilto Window Spurt a KiiltoClean Natura termékcsalád része. A Natura termékcsalád tagjai növényi alapanyagokból készülnek, amelyek biológiailag lebomlóak és megújuló alapanyagokból készülnek. A Kiilto Natura termékcsalád egy lépés a jövő tisztítószerei felé!

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 750 ml használatra kész spray (cikkszám: 411252). Karton: 6 x 750 ml

Kiilto Window

Kiilto Window

Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket alkoholálló ablakok, tükrök és fémfelületekről. Gyorsan szárad. Fényes és portaszító felületet hagy maga után. -28 ° C-on is használható. Használata ajánlott az érzékenyebb bőrűek számára. Piros színű, illatanyagmentes. Bőrgyógyászatilag tesztelt, antiallergén. Északi Hattyú ökocímkével ellátott.

A Kiilto Window a KiiltoClean Natura termékcsalád része. A Natura termékcsalád tagjai növényi alapanyagokból készülnek, amelyek biológiailag lebomlóak és megújuló alapanyagokból készülnek. A Kiilto Natura termékcsalád egy lépés a jövő tisztítószerei felé!

 

A termék a következő kiszerelésekben elérhető:

  • 5 l koncentrátum kanna (cikkszám: T7005.005). Karton: 3 x 5 l