Elsősegély állomások

Elsősegély állomások

Összeraktuk az elsősegélynyújtáshoz szükséges legfontosabb termékeket. Felszerelheti a munkahelye veszélyes területeire, vagy akár a mellékhelyiségekbe, a kávézóba, vagy bárhová, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Személyre szabható megoldások

Töltse fel saját elsősegély állomását azokkal a termékekkel, melyek megfelelnek a munkahelyi igényeiknek! Szemkimosó, a szennyeződések öblítéséhez. pH Neutral, a savas és lúgos anyagok semlegesítéséhez. Ragtapasz, amely megfelel a munkahelyi körülményeknek. Égési gél, mellyel a könnyebb, kevésbé súlyos égési sérüléseket kezelheti. Szemkimosó ampulla a száraz, irritált szemeknek. Sebtisztító kendők a kisebb sérülésekhez. Nyomókötés, a komolyabb balesetek azonnali ellátásához. Mindez egy átlátszó ablak mögött, így azonnal átlátja, hol van az a termék, amire éppen szüksége van.

Plum elsősegély állomás

Elsősegély állomás

Az Elsősegély Állomás tartalmaz egy 500ml-es Plum Szemkimosót, egy Quick Fix ragtapasz adagolót 45 db rugalmas és 45 db vízálló ragtapasszal feltöltve, és egy Quick Clean 45 db-os sebtisztító kendőt. Ezzel az egy állomással megoldható a szemkimosás, és a kisebb karcolások, vágások tisztítása és kezelése.

 • Cikkszám: 5101
 • Karton: 1 darab

 

QuickSafe Basic

QuickSafe Basic

Alap QuickSafe állomás, mely tartalmaz 2 x 500ml szemkimosót, 1 x 200ml pH Neutralt, 5 x Quick Rinse szemkimosó ampullát, 1 x 45 db QuickFix rugalmas ragtapasz utántöltőt, használati utasítást és a falra szereléshez szükséges alkatrészeket.

 • Cikkszám: 5170
 • Karton: 1 darab

 

QuickSafe Chemical Industry

QuickSafe Chemical Industry

QuickSafe elsősegély állomás kimondottan vegyipari cégek számára. Az elsősegély állomás tartalmaz 1 x 500 ml DUO szemkimosót, 1 x 200ml pH Neutralt, 1 x 500ml pH Neutral DUO-t, 5 x Quick Rinse szemkimosó ampullát, 1 x 45 db QuickFix rugalmas ragtapasz utántöltőt, használati utasítást és a falra szereléshez szükséges alkatrészeket.

 • Cikkszám: 5171
 • Karton: 1 darab

 

 

QuickSafe Complete

QuickSafe Complete

QuickSafe elsősegély állomás, teljesen felszerelve. Az elsősegély állomás tartalmaz 2 x 500ml szemkimosót, 1 x 200ml pH Neutralt, 20 x QuickClean sebtisztító kendőt, 18 x QuickCool égési gélt, 1 x QuickStop nyomókötés készletet, 5 x Quick Rinse szemkimosó ampullákat, 1 x 45 db QuickFix rugalmas ragtapasz utántöltőt, használati utasítást és falra szereléshez szükséges alkatrészeket.

 • Cikkszám: 5174
 • Karton: 1 darab

 

QuickSafe Food Industry

QuickSafe Food Industry

QuickSafe elsősegélyállomás, kimondottan az élelmiszeripar részére. Az elsősegély állomás tartalmaz: 2 x 500 ml szemkimosót, 1 x 200 ml pH Neutralt, 20 x QuickClean sebtisztító kendőt, 18 x QuickCool égési gélt, 1 x QuickStop nyomókötés készletet, 1 x 45 db QuickFix detektálható ragtapasz utántöltőt, 1 x 30 db QuickFix Long hosszú detektálható ragtapasz utántöltőt, használati utasítást és a falra szereléshez szükséges alkatrészeket.

 • Cikkszám: 5175
 • Karton: 1 darab

 

QuickSafe Empty

QuickSafe Empty

Ha négy különböző QuickSafe állomásunk közül egyik sem felel meg teljes mértékben a munkahelye igényeinek, akár 100%-ban is személyre szabható az elsősegély állomás. Egyszerűen válassza ki a falra szerelhető, üres állomást, majd keresse meg az igényeinek megfelelő elsősegély termékeinket.

 • Cikkszám: 5173
 • Karton: 1 darab