Minősítések

Minősítések

Az elmúlt években sok időt és energiát fektettünk termékeinkbe, hogy mindenben megfeleljünk a magas minőségi kritériumoknak. Cégünk, a maga területén egyedülálló abban, hogy termékei hatásait, bőrbarát tulajdonságait, higiéniai és környezetbarát elvárásait alátámasztottan bizonyítani tudja.

Ez manapság nagyon fontos, hiszen a gyakori kézmosás mellett egyre több ember szenved bőrproblémától, akik részletes tájékoztatást szeretnének kapni az általuk használt termékről.

Egy szappan nem csak egyszerűen szappan. Különbség a hatékonyságban, a tisztítás során tapasztalt élményekben és a bőrre kifejtett hatásában van. Magunk fejlesztjük, gyártjuk, forgalmazzuk termékeinket a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően, ezt a Környezetvédelmi bizonyítvány ISO 14001 is garantálja Önnek.

Hattyú (Swan) címkéjű termékeink választéka még egy lehetőség arra, hogy a terméket specifikus megfontolással válasszák ki környezetükhöz, hiszen ez a legmagasabb skandináv standard védjegye. Azért, hogy mindig biztosítsuk vevőink számára ugyanazokat a kiváló termékeket és optimális szolgáltatásokat, bevezettük a GMP-C minőségi ellenőrzési rendszert, mely tartalmazza a nyomon követést, biztosítva, hogy valamennyi termék a pontos összetevőkig visszakövethető legyen.

A laboratóriumban GLP minőségbiztosítási rendszert használnak. Ez lehetővé teszi, hogy a termékeink fejlesztésével és gyártásával kapcsolatos összes ellenőrzési funkciót megfelelően végezzük el, és helyes legyen dokumentációjuk. A szemkimosó terméket az orvosi berendezések előírásának megfelelően EU-s bizonyítvánnyal látták el.

Dokumentációink segítenek Önnek a megfelelő termékek kiválasztásában:

 

Minősítések: