Adagolórendszerek - mihez, mit?

Adagolórendszerek - mihez, mit?

Az adagolórendszereknek rengeteg pozitív tulajdonsága van, viszont nem mindegy, melyik termékhez milyen rendszert választunk, és fordítva. Ugyanis ha nem megfelelően párosítjuk a termékeket és az adagolókat, akkor károsodhatnak a termékek használat közben, vagy sérülhet akár az adagoló is.

Mit biztosítanak a Plum adagolórendszerek?

Csökkentik a felesleges fogyást: a készítmény pontosan adagolt mennyisége biztosítja a rendszer különösen gazdaságos használatát, mivel jelentősen csökkenthető a fogyás mértéke. Többször moshat kezet egy 4,2 literes tasak tartalmával, mint egy 10 literes kannáéval. A csökkentett fogyasztás a szennyvízvezeték eldugulásának esélyét is csökkenti.

 • Higiénikus, légmentes, csomagolás, ami megvédi a terméket a kiszáradástól, ezzel meghosszabbítja élettartamát. A légmentes csomagolást és a szelepet csak a teljes elhasználása után kell cserélni.
 • Időtakarékos újratöltés és karbantartás: a dobozolt zacskó cseréje egyszerű. Az adagoló egyenletes, sima felülete egyszerűvé teszi a tisztítást.
 • Egyszerű, robusztus adagoló: az egyszerű, letisztult vonalak és színek harmonikusan illeszkednek a meglévő mosdóhelyiségekbe, üzemegységekbe. A strapabíró anyagok hosszú élettartamot garantálnak.
 • Környezetbarát termékcsomagolás: a készítmények csomagolása környezetbarát poliuretánból és hullámpapírból készül, melyek a megsemmisítés során csupán vízre és szén-dioxidra bomlanak. Egyszerű kommunális hulladékként kezelendők.
 • Opcionális zár: az adagoló lakattal zárható is.

 

Melyik adagolórendszerünk milyen termékekhez jó?

MultiPlum adagolórendszerek: könnyedén utántölthetőek, idálisak az ipar, élelmiszeripar területén, de nagyobb szerelőműhelyek számára is. Három méretben elérhető ez a modell, így egyszerre akár több terméket is használhatunk a segítségével (például folyékony szappant plusz kézfertőtlenítőt vagy ipari kéztisztítót, a saját munkahelyünk igényeinek megfelelően). 700 ml-es, 1 literes, valamint 1.4 literes bag-in-box kiszerelésű termékekhez alkalmasak.

StandardPlum adagolórendszer: gazdaságos, megbízható és higiénikus megoldás. Az átlátszó kialakításnak köszönhetően könnyen nyomon követhető, mikor van fogytán egy termék. Szintén 700 ml-es, 1 literes, valamint 1.4 literes bag-in-box kiszerelésű termékekhez alkalmas.

MaxiPlum: teljesen, vagy részben átlátszó adagolórendszer, mely a 4.2 literes bag-in-box kiszerelésű szappanoknak és kéztisztítóknak lett kifejlesztve.

CombiPlum: kimondottan olyan munkahelyekre kifejlesztett adagolórendszer, ahol magasak a higiéniai követelmények. A CombiPlum könnyen tisztítható, a légmentes csomagolású termékekkel pedig megelőzhetőek a bakteriális fertőzések. A CombiPlum teljesen elektronikus kivitelben is elérhető, így hozzájuk sem kell érni használat közben. Ez ideális megoldás kórházakba, élelmiszeripari területen, betegellátás vagy gyermekgondozás területén, valamint nyilvános mosdókban egyaránt.

 • CombiPlum rozsdamentes acél adagoló: 500 ml-es, valamint 1 literes tasakos termékekhez, és 1 literes flakonokhoz.
 • CombiPlum műanyag adagoló (fehér): 500 ml-es és 1 literes tasakos termékekhez
 • CombiPlum elektromos adagoló: 1 literes tasakos kiszerelésekhez
 • CombiPlum elektromos adagoló, állvánnyal: 1 literes tasakos kiszerelésekhez

 

Összegezzük tehát!
 • 500 ml-es tasakos termékekhez: CombiPlum rozsdamentes acél adagoló (Cikkszám: 4279), CombiPlum műanyag adagoló (Cikkszám: 4292)
 • 1 literes tasakos termékekhez: az összes CombiPlum adagoló (Cikkszámok: 4279, 4292, 4302, 4307)
 • 700 ml-es bag-in-box kiszereléshez: MultiPlum adagolórendszerek (Cikkszámok: 4251, 4252, 4253), StandardPlum adagolórendszer (Cikkszám: 4215)
 • 1 literes bag-in-boxhoz: MultiPlum adagolórendszerek (Cikkszámok: 4251, 4252, 4253), StandardPlum adagolórendszer (Cikkszám: 4215)
 • 1.4 literes bag-in-boxhoz: MultiPlum adagolórendszerek (Cikkszámok: 4251, 4252, 4253), StandardPlum adagolórendszer (Cikkszám: 4215)
 • 4.2 l bag-in-boxhoz: MaxiPlum adagolórendszer (Cikkszám: 4221)